Fjala e Zotit është me ty.

Dhjetëra miliona njerëz po përdorin Programin e Biblës për ta bërë Fjalën e Perëndisë pjesë të jetës së tyre të përditshme. Shkarko programin falas dhe përdor shenjuesit e tu, shënimet dhe planet e leximit kudo. Shijo qindra versione, duke përfshirë ato audio, në pajisjen tuaj të lëvizshme.

Shkarko Programin e Biblës tani

100% Falas

YouVersion është Global

E disponueshme në më shumë se 1600 gjuhë në mbarë botën.


Mobile_feature
Download-qr-code
Scan this QR Code with your mobile device to download the free Bible app.

Çfarë njerëzit janë duke thënë rreth programit falas të Biblës...