Hyr në YouVersion

Ja një përmbledhje e asaj që mund të gjesh në Politikën e Privatësisë dhe Kushtet e Përdorimit, që mbulojnë të gjitha produktet dhe shërbimet nën markën YouVersion:

Një përvojë personale.

Kur krijoni një llogari YouVersion ose përdorni një nga aplikacionet ose uebfaqet tona, të dhënat që mbledhim kanë si qëllim të të ofrojnë një përvojë më personale të Biblës.

Si i përdorim të dhënat tuaja.

Politikat e përditësuara skicojnë qartazi llojet e të dhënave që mbledhim nga aktiviteti juaj dhe se si i përdorim këto të dhëna për të përmirësuar përvojën tuaj në YouVersion.

Ne nuk i ndajmë të dhënat e tua personale të identifikueshme me reklamues të palëve të treta apo me rrjete reklamash. Në fakt, a e dinit që YouVersion është një shërbesë jofitimprurëse? Duke qenë se fokusi ynë është misional, ne nuk bëjmë tregti, nuk shesim të dhëna apo të vendosim reklama brenda produkteve YouVersion.

Privatësia juaj e mbrojtur.

Kur botohen këto të dhëna, kemi të bëjmë vetëm me një formë të përbërë që nuk zbulon ndonjë të dhënë personale të identifikueshme. Veç kësaj, ne zbatojmë mbrojtje sigurie të standardeve industriale të projektuara për të mbrojtur të dhënat tuaja.

Kur botohen këto të dhëna, kemi të bëjmë vetëm me një formë të përbërë që nuk zbulon ndonjë të dhënë personale të identifikueshme. Veç kësaj, ne zbatojmë mbrojtje sigurie të standardeve industriale të projektuara për të mbrojtur të dhënat tuaja.

Kjo është përvoja juaj.

Politikat tona të reja e bëjnë të qartë se çfarë të drejtash keni kur përdorni shërbimin YouVersion, duke përfshirë hyrjen, ndarjen, ndryshimin dhe fshirjen e të dhënave tuaja personale. Ne trajtojmë edhe teknologjinë e mbledhjes së të dhënave dhe se si këto procese e ndihmojnë Komunitetin YouVersion që të angazhohet tërësisht me Biblën.

Unë pajtohem të lejoj shërbimin YouVersion të më dërgojë e-posta për të thelluar angazhimin tim me Biblën.


Unë pajtohem me Kushtet dhe Politikën e Privatësisë YouVersion.


Anulo

Vazhdo me Facebook
Vazhdo me Google
Vazhdo me Apple

Akoma s'keni një llogari? Regjistrohu

Harruat fjalëkalimin?