Најави се во YouVersion

Еве накратко што можеш да најдеш во нашата Политика на приватност и правилата за користење, кои ги покриваат сите производи и услуги од YouVersion:

Чувство дека апликацијата е лично за тебе.

Кога регистрираш сметка на YouVersion или користиш некоја од нашите апликации или веб-страници, информациите што ги собираме се со цел да понудиме персонализирано Библиско искуство.

Како ги користиме твоите податоци.

Полисите јасно ги истакнуваат видовите на податоци што ги собираме од твојата активност и како ги користиме тие информации за да го подобриме твоето искуство со YouVersion.

Ние не ги споделуваме твоите податоци за лична идентификација со кои било трети лица или мрежи за рекламирање. Всушност, дали знаеш дека YouVersion е непрофитна служба? Бидејќи нашиот фокус е мисиски, ние не профитираме, не продаваме податоци и не ставаме реклами внатре во производите од YouVersion.

Твојата приватност е заштитена.

Кога ќе видиш дека споделуваме статистики и прославуваме за користењето на Библијата низ целиот свет, ние гарантираме дека ги анализираме податоците на начин кој ја заштитува твојата приватност.

Кога оваа информација е објавена, таа е само во збирна форма која не ги открива твоите лични податоци за идентификација. Покрај тоа, ние спроведуваме безбедносни и заштитни мерки кои се стандардизирани од ИТ индустријата, дизајнирани да ги заштитат твоите податоци.

Твоето искуство.

Нашите полиси јасно кажуваат какви права имаш при користењето на YouVersion, вклучувајќи пристап, споделување, менување и бришење на твоите лични податоци. Ние, исто така, се осврнуваме на технологиите за собирање податоци и како тие процеси ѝ помагаат на YouVersion заедницата за целосно да се вклучи во проучување на Библијата.

Се согласувам да дадам дозвола на YouVersion да ми испраќа е-пошта за да го продлабочам мојот ангажман со Библијата.


Се согласувам со Правилата на YouVersion и Политиката на приватност.


Откажи

Најави се со Facebook
Најави се со Google сметка
Најави се со Apple сметка

Немаш отворено сметка? Регистрирај се

Ја заборави лозинката?