Божјиот збор е со тебе.

Десетици милиони луѓе ја користат Библиската Апликација за да го користат Божјиот збор како дел од нивниот секојдневен живот. Симни ја бесплатната Апликација и имај пристап до твоите обележувачи, белешки, планови за читање, каде и да си. Уживај во стотици верзии, вклучувајќи и аудио, сето тоа на твојот мобилен телефон.

Симни ја Библиската Апликација сега

100% бесплатно

YouVersion е глобално

Достапна во над 1600 јазици ширум светот.


Mobile_feature
Ќе добиеш еднократна SMS порака со врска за преземање на апликацијата
Кликни за да ја преземеш апликацијата „Библија“:
Одлично! Провери на твојот мобилен уред дали го доби линкот.
Извини, се случи технички проблем. Обиди се повторно.

Што велат за Библиската апликација